POSTANI SUPER FIT KAR OD DOMA

Klikni na video spodaj 👇

Revolucionaren video program za vadbo

 • Enostavna uporaba

  Program je izjemno enostaven za uporabo in vsebuje 30 različnih treningov sestavljenih po težavnosti.

 • Neomejen dostop

  Do programa dostopaš preko računalnika, tablice, telefona ali pametne televizije. Vse dni v letu.

 • Odlična cena

  Doživljenski dostop do programa je kar 3x cenejši od mesečne fitnes karte - enkratno plačilo za samo 24.90 €.

BODI DEL MOTIVIRANE SKUPNOSTI

Program je nastal kot odgovor na prezapolnjene dvorane in dolge čakalne vrste za Peach Booty plan vadbo, ki poteka po celotni Sloveniji.

Zato sem ustvarila spletno telovadnico, ki je identična tem vadbam in omogočila vsem puncam, da izboljšajo svojo postavo ne glede na starost, kraj bivanja ali trenutno fizično pripravljenost.

Ta revolucionarni program vsebuje treninge za celo telo, s poudarkom na predelih, ki jih imamo ženske najraje: ritka, noge in trebuh.

NEVERJETNO UGODNA CENA PROGRAMA

Program je kar 3x cenejši od mesečne fitnes karte in do njega imaš neomejen dostop do konca življenja.

Še več - brezplačno dobiš tudi povabilo v posebno Facebook skupino, polno takšnih punc kot sva ti in jaz. Med seboj se podpiramo, spodbujamo in motiviramo!

Program lahko kupiš brez tveganja, saj ponujam 100% garancijo na zadovoljstvo.

MNENJA UPORABNIC

 • "Res top in priporočam"

  Online program narejen za vse a hkrati tako individualen. Dan danes nam tako ali tako zmanjkuje časa za gibanje, sama pa še večinski del dneva presedim v pisarni. Ta program mi pomaga, da se po napornem delovnem dnevu sprostim in naredim nekaj dobrega za svoje telo in um. Poleg tega pa ritka prijetno zapeče in tako res vem da deluje

  Saša, zvesta članica PBP družine

 • "V čast mi je biti del FIT družine"

  Online program pa vseeno tako zelo oseben pristop! Odlična ekipa z izjemno zgodbo, ki dela s srcem in resnično skrbi za dobro počutje vseh nas! Program mi pride še posebej prav pri natrpanih urnikih frizerstva, hkrati pa ohranja moje dobro počutje čez cel dan dela na nogah.

  Noka, frizerka

 • "Program mi je spremenil življenje"

  Program mi je resnično spremenil življenje! Ne rada hodim v fitnes, saj se počutim neprijetno, ko me vsi opazujejo. S tem programom pa lahko treniram kar doma! Še nikoli se nisem počutila bolj samozavestno! Treningi so res super in mi pomagajo ostati osredotočena na svoje cilje. So res odlična motivacija hkrati pa so mi prinesli še super rezultate! Priporočam! Ne rada hodim v fitnes, saj se počutim neprijetno, ko me vsi opazujejo. S tem programom pa lahko treniram kar doma! Še nikoli se nisem počutila bolj samozavestno! Treningi so res super in mi pomagajo ostati osredotočena na svoje cilje. So res odlična motivacija hkrati pa so mi prinesli še super rezultate! Priporočam!

  Maša, študentka

NAKUP BREZ TVEGANJA


30-dnevno vračilo denarja

Če ti program ne ustreza ali ne verjameš, da je to najbolj učinkovit in zabaven program za oblikovanje čvrste ritke, sanjske postave in samozavest i- ti bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino. Brez dodatnih težav ali vprašanj.


POGOSTA VPRAŠANJA

 • Katere pripomočke potrebujem pri programu?

  Dobro vprašanje! Pri tem programu potrebuješ Peach Booty Plan elastiko in utežke. Utežke lahko zamenjaš s flaškami, napolnjenimi z vodo ali peskom, elastiko pa najdeš na naši primarni spletni strani: www.peachbootyplan.com

 • Ali lahko program ponovim, pote, ko ga enkrat že zaključim?

  Seveda! Po nakupu je program tvoj in ni omejitve, kolikokrat ga lahko ponoviš. Če se odločiš program ponoviti, priporočamo, da si treninge otežiš tako, da vzameš težje utežke.

 • Ali je program primeren zame?

  Super vprašanje! Program je namenjen vsem, ki ste že kdaj vsaj malo migale doma. Program je sestavljen tako, da se težavnost stopnjuje, vedno pa si med vajami lahko vzameš dodatno pavzo, če postane pretežko. Če so ti vaje prelahke, vzameš težje utežke ali močnejšo elastiko *Program ni primeren za popolne začetnike.

 • Kako dolgi so treningi?

  Treningi so dolgi med 20 in 45 minut. Tri do štirikrat tedensko imamo t.i. obvezne treninge, ki so malo daljši, ostale dni pa imaš na voljo krajše bonus treninge, ki so sicer priporočljivi, vendar niso 100% nujni.

 • Pred kratkim sem postala mamica. Lahko treniram po tem programu?

  Predlagam, da se o tem posvetuješ s svojim ginekologom oz. zdravnikom. Vsaka izmed nas je drugačna, tako da žal ne morem dati konkretnega odgovora. Treningi postanejo kar intenzivni, zato ti svetujem, da ravnaš previdno in najprej dobiš dovoljenje usposobljene osebe.