NAJBOLJ DOVRŠEN PROGRAM DO SEDAJ...

Dobrodošla v Peach Booty Plan video programu 3.0  👇


Najnaprednejši Peach Booty Plan program do sedaj!

 • 100% vodenje osebne trenerke

  Vse treninge odvodi osebna trenerka! S tabo je ves čas, te uči pravilne izvedbe in te nikoli ne pusti da švicaš sama. Motivacija zagotovljena!

 • Neomejen dostop

  Do programa dostopaš preko računalnika, tablice, telefona ali pametne televizije. Kadarkoli in kjerkoli želiš. Vse dni v letu.

 • Odlična cena

  Doživljenski dostop do programa je kar 3x cenejši od mesečne fitnes karte - enkratno plačilo za samo 2̶9̶,̶9̶0̶€̶. Posebna cena: 24.90€ (Velja samo za prednaročila do 1.10.2020)

PROGRAM ZA VSE, KI SI ŽELIJO RESNIH REZULTATOV

Je mogoče doseči konkretne rezultate kljub temu, da treniraš doma? Točno to je cilj Peach Booty Home Workout 3.0 programa! Zagotovljeni rezultati s treningi, ki so prilagojeni vsem, ki raje trenirate doma kot v fitnesu.

Program 3.0 je nastal po izkušnjah iz prvega in drugega programa in je tako najnaprednejši in najbolj dovršen Peach Booty Home Workout program do sedaj!

Ta revolucionarni program vsebuje treninge za celo telo, s poudarkom na predelih, ki jih imamo ženske najraje: ritka, noge in trebuh. Poleg tega pa bo enkrat tedensko na voljo tudi krajši trening joge in raztezanja.

NEVERJETNO UGODNA CENA PROGRAMA

Program je kar 2x cenejši od mesečne fitnes karte, do njega pa imaš neomejen dostop do konca življenja.

Še več - brezplačno dobiš tudi povabilo v posebno Facebook skupino, kjer je že več kot 6000 takšnih punc kot sva ti in jaz. Med seboj se podpiramo, spodbujamo in motiviramo!

Program lahko kupiš brez tveganja, saj ti ponujam 100% garancijo na zadovoljstvo.

MNENJA UPORABNIC

 • "Res top in priporočam"

  Online program narejen za vse a hkrati tako individualen. Dan danes nam tako ali tako zmanjkuje časa za gibanje, sama pa še večinski del dneva presedim v pisarni. Ta program mi pomaga, da se po napornem delovnem dnevu sprostim in naredim nekaj dobrega za svoje telo in um. Poleg tega pa ritka prijetno zapeče in tako res vem da deluje

  Saša, zvesta članica PBP družine

 • "V čast mi je biti del FIT družine"

  Online program pa vseeno tako zelo oseben pristop! Odlična ekipa z izjemno zgodbo, ki dela s srcem in resnično skrbi za dobro počutje vseh nas! Program mi pride še posebej prav pri natrpanih urnikih frizerstva, hkrati pa ohranja moje dobro počutje čez cel dan dela na nogah.

  Noka, frizerka

 • "Program mi je spremenil življenje"

  Program mi je resnično spremenil življenje! Ne rada hodim v fitnes, saj se počutim neprijetno, ko me vsi opazujejo. S tem programom pa lahko treniram kar doma! Še nikoli se nisem počutila bolj samozavestno! Treningi so res super in mi pomagajo ostati osredotočena na svoje cilje. So res odlična motivacija hkrati pa so mi prinesli še super rezultate! Priporočam! Ne rada hodim v fitnes, saj se počutim neprijetno, ko me vsi opazujejo. S tem programom pa lahko treniram kar doma! Še nikoli se nisem počutila bolj samozavestno! Treningi so res super in mi pomagajo ostati osredotočena na svoje cilje. So res odlična motivacija hkrati pa so mi prinesli še super rezultate! Priporočam!

  Maša, študentka

NAKUP BREZ TVEGANJA


30-dnevno vračilo denarja

Če ti program ne ustreza ali ne verjameš, da je to najbolj učinkovit in zabaven program za oblikovanje čvrste ritke, sanjske postave in samozavesti - ti bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino. Brez dodatnih težav ali vprašanj.

POGOSTA VPRAŠANJA

 • Katere pripomočke potrebujem pri programu?

  Dobro vprašanje! Pri tem programu potrebuješ Peach Booty Plan elastiko in utežke. Eva bo med treningi uporabljala tudi dolgo PBP elastiko ter PBP sliderje. Pripomočka sicer nista obvezna, saj jih je mogoče zamenjati, vendar sta priporočljiva, saj bo le tako trening dosegel ves svoj potencial. Utežke lahko zamenjaš s flaškami, napolnjenimi z vodo ali peskom, elastiko in ostale pripomočke pa najdeš na naši primarni spletni strani: www.peachbootyplan.com

 • Ali lahko program ponovim, potem, ko ga enkrat že zaključim?

  Seveda! Po nakupu je program tvoj in ni omejitve, kolikokrat ga lahko ponoviš. Če se odločiš program ponoviti, priporočamo, da si treninge otežiš tako, da vzameš težje utežke.

 • Ali je program primeren zame?

  Super vprašanje! Program je namenjen vsem, ki ste že kdaj vsaj malo migale doma. Program je sestavljen tako, da se težavnost stopnjuje, vedno pa si med vajami lahko vzameš dodatno pavzo, če postane pretežko. Poleg tega pa je v samem videu pri čisto vsaki vaji prikazana tudi alternativna vaja v lažji izvedbi. Če so ti vaje prelahke, vzameš težje utežke ali močnejšo elastiko *Program ni primeren za popolne začetnike.

 • Kako dolgi so treningi?

  Treningi so dolgi med 30 in 55 minut. Tri do štirkrat tedensko imamo tako imenovane "obvezne" treninge, vsak teden pa je na vrsti še en trening presenečenja ter trening joge in sproščanja, ki je sicer neobvezen, je pa priporočljiv.

 • Pred kratkim sem postala mamica. Lahko treniram po tem programu?

  Predlagam, da se o tem posvetuješ s svojim ginekologom oz. zdravnikom. Vsaka izmed nas je drugačna, tako da žal ne morem dati konkretnega odgovora. Treningi postanejo kar intenzivni, zato ti svetujem, da ravnaš previdno in najprej dobiš dovoljenje usposobljene osebe.

MNENJA UPORABNIC

5 ocena z zvezdicami

Top program! :)

Sara Valenčič

Top program:) Vedno sem imela problem nadaljevati stvari, ki sem se jih lotila. Sploh kar se tiče telovadbe. Sej vsi vemo kako je to, vsi bi radi rezultate t...

Preberi več

Top program:) Vedno sem imela problem nadaljevati stvari, ki sem se jih lotila. Sploh kar se tiče telovadbe. Sej vsi vemo kako je to, vsi bi radi rezultate takoj. Prej kot se sprijazniš z dejstvom, da je za dober rezultat treba dlje časa nekaj počet z glavo, lažje je. S tem programom mi je vztrajanje kar zlezlo pod kožo. Vsak dan sem dobesedno komaj čakala, da naredim Evin trening. Všeč mi je predvsem to, da so se treningi stopnjevali iz tedna v teden, tako da z vsakim tednom tudi vidno napreduješ; ne samo vizualno, tudi vzdržljivost je večja:)) Najboljše mi je pa itak to, da so vaje tekom programa različne in zato niti enkrat ne dobiš občutka, da je trening dolgočasen ali enak treningu, ki si ga že delala. Ko Eva reče: "dejmo dejmo stisni to, zadnjič delaš to vajo", je to res zadnjič, čisto zares :)))

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Super prvi teden.

Maja Lisac

Opravila sem vse treninge. Komaj čakam na nov teden ;) Zelo mi je všeč, da se vaje stopnjujejo. Navdušena sem nad tvojo energijo. Super je slišati, ko nas po...

Preberi več

Opravila sem vse treninge. Komaj čakam na nov teden ;) Zelo mi je všeč, da se vaje stopnjujejo. Navdušena sem nad tvojo energijo. Super je slišati, ko nas pohvališ med treningom, kot da smo s tabo v sobi in se vse mučimo skupaj. Bravo. ;)

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Zelo zadovoljna!

Tanja Mohinski

Zelo zadovoljna 🤩 koncno nasla trening, ki mi je res zanimiv, in koncno cutim ritko 😅

Zelo zadovoljna 🤩 koncno nasla trening, ki mi je res zanimiv, in koncno cutim ritko 😅

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Končno lahko telovadim od doma!

Lejla Nijemčević

Končno lahko telovadim od doma, ker ne maram zahajati v fitness centre. Eva je super trenerka, ker te skozi cel trening motivira :)

Končno lahko telovadim od doma, ker ne maram zahajati v fitness centre. Eva je super trenerka, ker te skozi cel trening motivira :)

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Ponosna nase!

Katja Ropoša

Zelo sem zadovoljna in ponosna na sebe! Gremo dalje! 😉💪

Zelo sem zadovoljna in ponosna na sebe! Gremo dalje! 😉💪

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Odlično sestavljen program!

Maša Gostinčar

Odlično sestavljen program! Tako za začetnice kot za že aktivne. Stopam v 4 teden in nisem spustila niti enega treninga, postala sem prav obsedena. Hvala ti ...

Preberi več

Odlično sestavljen program! Tako za začetnice kot za že aktivne. Stopam v 4 teden in nisem spustila niti enega treninga, postala sem prav obsedena. Hvala ti Eva!

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Čudovito!

Tanja Pepelnik

Tale prvi teden je bil zame čudovit. Saj sem se odločila, da po dolgih dveh letih odmora (prej športno zelo dejavna) ponovno naredim nekaj zase. Presenetila ...

Preberi več

Tale prvi teden je bil zame čudovit. Saj sem se odločila, da po dolgih dveh letih odmora (prej športno zelo dejavna) ponovno naredim nekaj zase. Presenetila samo sebe pozitivno! :) Eva in ekipa pa kapo dol! Res zelo dobro zastavljena in pripravljena zadeva! ODLIČNO! Po prvem opravljenem tednu programa 1.0 sem prepričana, da nadaljujem tudi s programom 2.0 in kasneje še z novim 3.0! Vse dobro in še enkrat najlepša hvala za vse! SUPER STE!

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Paket za vsako

Norma Resnik

Super, res poudari vse najpomembnejše stvari za zdravje: vzdržljivost, moč in gibljivost. Pa še lepo rit in trebušček dobiš za bonus ;)

Super, res poudari vse najpomembnejše stvari za zdravje: vzdržljivost, moč in gibljivost. Pa še lepo rit in trebušček dobiš za bonus ;)

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Top of the top..

Katarina Žužek

Top of the top.. čisto sem navdušena tako, da noben dan ne želim zamuditi treninga :-)

Top of the top.. čisto sem navdušena tako, da noben dan ne želim zamuditi treninga :-)

Preberi manj
5 ocena z zvezdicami

Progresija je nekaj neverjetnega

Maja Voje

Doma sem trenirala na brezplačnih YouTube videjih leto in pol, potem pa še 3 mesece obiskovala vodene vadbe v fitnesu preden sem kupila ta program. Je izjeme...

Preberi več

Doma sem trenirala na brezplačnih YouTube videjih leto in pol, potem pa še 3 mesece obiskovala vodene vadbe v fitnesu preden sem kupila ta program. Je izjemen, iz tedna v teden vidim kako se mi formirajo mišice. Če je kakšna vaja pretežka, Eva vedno pokaže prilagoditve. Spekter težavnosti je tako primeren tako za tiste, ki se šele podajajo na športno pot, kot tudi za nas, ki smo že večkrat prešvicali svojo joga blazino pred domačim TV-jem. Samo vztrajat je treba, program je vrhunski.

Preberi manj