PRIPRAVI SE NA NADALJEVANJE...

Dobrodošla v Peach Booty Plan video programu 2.0  👇

Še boljši, še intenzivnejši in še naprednejši program

 • Izpopolnjeni treningi

  V program so vključeni najbolj intenzivni treningi, ki jih zmore Peach Booty Plan elastika.

 • Napredna kombinacija vaj

  Napredna kombinacija 22 treningov vključuje tudi vaje za ohlajanje in raztezanje za še boljše rezultate.

 • Odlična cena

  Še vedno veliko ceneje kot fitnes - neomejen dostop do programa, ki skupno traja kar 22 ur za samo 24.90 €.

SUPER-JUNAKINJA V NASTAJANJU...

Tukaj si, ker je življenje prekratko za dolgočasne treninge. Če misliš, da je bila prvotna verzija programa mala malica, te že zdaj opozarjam - pripravi se, ker bo pekoče.

Gre za najbolj izpopolnjen trening kar sem jih ustvarila. Program je veliko bolj zahteven kot prejšnja verzija.

PRIČAKUJEŠ LAHKO IZJEMNE REZULTATE

Čakajo te intenzivnejši in daljši treningi, ki trajajo med 45 in 55 minut. Vsak trening je v program dodan z razlogom - prav tako je dodana popolna kombinacija vaj za ohlajanje in raztezanje od katerih lahko pričakuješ izjemne rezultate.

UGODNA CENA PROGRAMA

Kljub popularnosti programa moje načelo ostaja enako - veliko bolj kot zaslužek, so mi pomembni tvoji rezultati, zato cena programa ostaja tako nizka.

Za zgolj 24.90 € dobiš kar 21 naprednih treningov, ki sem jih dopolnjevala zadnjih 5 let moje osebne trenerske kariere.

Program lahko kupiš brez tveganja, saj ponujam 100% garancijo na zadovoljstvo.

Si ready?

MNENJA UPORABNIC

 • "Program 2.0 pa je noooor"

  Že programček 1.0 je bil top, ta nov 2.0 pa je noooor - res je težji in vse bolj peče in neverjetno hitro videvam rezultate!💪🔥 Ful sem vesela, da sem se odlocila telovadit s tabo 😁 Vaje so ful hude, ker si jih lahko prilagajas in ker se res natelovadis, pa ceprav jih izvajas doma v dnevni sobi haha In sproti vidim, da res hitro napredujem, zato se vsak dan z veseljem vracam k telovadbi s programom hh 😁😁

  Zala Mrak

 • "Daljši treningi, še bolj hude vaje"

  Daljši treningi, še bolj hude vaje, stopnjevanje tempa - Peach Booty Plan 2.0 je res next level! Že prvi del me je navdušil, ta je pa presegel pričakovanja. Rezultati programa so res vidni, a ne samo na lepši postavi, z njim sem pridobila tudi na vzdržljivosti in moči, čeprav vse vaje delam doma in z minimalno opreme. Mislim, da sem zdaj pripravljena še na elastiko lvl5, kdo bi si mislil. 😀

  Maša Butara

 • "Program 2.0 je res next level!"

  Treningi v programu 2.0 so res next level! Še dobro da sem najprej trenirala po programu 1.0, ker se bojim da takega tempa nebi zdržala če bi direkt štartala s z 2.0. Eva je spletni telovadnici dodala še spletno učilnico s pravilnimi izvedbami vaj - kar se mi zdi super! Sploh pa to da nas Eva tako dobro popravlja in poudarja take stvari - koda bi bila zraven v moji dnevni sobi in dejansko videla moje napake. Pa še 30 receptov je zraven! In med njimi tudi zdrave sladice! Bravo Peach Booty Plan ekipa! 😀 Komaj čakam letošnje poletje in kopalke! 😀

  Arijanna Sara di Palma

NAKUP BREZ TVEGANJA


30-dnevno vračilo denarja

Če ti program ne ustreza ali ne verjameš, da je to najbolj učinkovit in zabaven program za oblikovanje čvrste ritke, sanjske postave in samozavest i- ti bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino. Brez dodatnih težav ali vprašanj.


POGOSTA VPRAŠANJA

 • Katere pripomočke potrebujem pri programu?

  Dobro vprašanje! Pri tem programu potrebuješ Peach Booty Plan elastiko in utežke. Utežke lahko zamenjaš s flaškami, napolnjenimi z vodo ali peskom, elastiko pa najdeš na naši primarni spletni strani: www.peachbootyplan.com

 • Ali lahko program ponovim, potem, ko ga enkrat že zaključim?

  Seveda! Po nakupu je program tvoj in ni omejitve, kolikokrat ga lahko ponoviš. Če se odločiš program ponoviti, priporočamo, da si treninge otežiš tako, da vzameš težje utežke.

 • Ali je program primeren zame?

  Super vprašanje! Program je namenjen vsem, ki ste že kdaj vsaj malo migale doma. Program je sestavljen tako, da se težavnost stopnjuje, vedno pa si med vajami lahko vzameš dodatno pavzo, če postane pretežko. Če so ti vaje prelahke, vzameš težje utežke ali močnejšo elastiko *Program ni primeren za popolne začetnike.

 • Kako dolgi so treningi?

  Treningi so dolgi med 20 in 45 minut. Tri do štirikrat tedensko imamo t.i. obvezne treninge, ki so malo daljši, ostale dni pa imaš na voljo krajše bonus treninge, ki so sicer priporočljivi, vendar niso 100% nujni.

 • Pred kratkim sem postala mamica. Lahko treniram po tem programu?

  Predlagam, da se o tem posvetuješ s svojim ginekologom oz. zdravnikom. Vsaka izmed nas je drugačna, tako da žal ne morem dati konkretnega odgovora. Treningi postanejo kar intenzivni, zato ti svetujem, da ravnaš previdno in najprej dobiš dovoljenje usposobljene osebe.